Dzień Seniora

W minioną sobotę, 9 listopada odbyło się spotkanie z okazji dnia Seniora, a że ¾ Członków stanowią osoby w wieku emerytalnym, to sala była pełna. Gościem uroczystości była pani Joanna Purtak – wiceprezes Stowarzyszenia Osób Niepełnosprawnych Malwa Plus, która szczegółowo przedstawiła interesujący projekt realizowany przez Stowarzyszenie, a skierowany również do niepełnosprawnych Seniorów. Planowane działania wzbudziły duże zainteresowanie wśród zebranych. Pani Joannie jak i całemu Zarządowi Stowarzyszenia gorąco dziękujemy za zaproszenie do udziału w projekcie. Serdeczne życzenia i wiele ciepłych słów Dostojnym Seniorom złożył i przekazał Pan Wojciech Zieliński – przewodniczący Komisji Rewizyjnej, najmłodszy członek władz Stowarzyszenia 04O. Wszyscy Seniorzy otrzymali upominki, ufundowane przez Zarząd Powiatu Grodziskiego i Pana Andrzeja Olizarowicza – Prezesa Firmy „Andrea” z Milanówka”. Szanownym Sponsorom składamy serdeczne słowa podziękowania. Zdjęcia z imprezy są dostępne na Facebook.